ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ

ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ
XX ΤΘΜ - XXIV ΤΘΤ - ΧΧVI EMA

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Μίνα και Σωτήρη, το ΔΗ.ΣΥ. δεν είναι για σας...

Μίνα και Σωτήρη, σας φιλώ!

Ηθελα να σας γράψω αυτά τα δύο λόγια, σήμερα ήδη 3 μέρες μετα τις εσωκομματικές εκλογές στον Δημοκρατικό Συναγερμό, με πιο ήρεμη σκέψη και χωρίς τις εκρηκτικές εκφράσεις πικρίας για το αποτέλεσμα...

Σας το έχω πει εδώ και καιρό, ότι το σημερινό ΔΗ.ΣΥ. δεν είναι το ΔΗΣΥ του Γλαύκου Κληρίδη και του Γιαννάκη Μάτση. Τίποτα δεν θυμίζει το ΔΗ.ΣΥ. με προμετωπίδα την ελληνική σημαία και το "την Πατρίδα ούκ ελάττω παραδώσω"!

Στο είχα πει και σε σένα Μίνα, όταν εκτέθηκες για την θέση της βουλεύτριας του κόμματος, θυμάσαι;
Κορίτσι μου, σε δέχθηκαν τότε σαν υποψήφια γιατί χρειάζονταν εκείνη την δεδομένη στιγμή το επώνυμό σου, ένα Πατριωτικό επώνυμο, για να μαζέψουν στο "μαντρί" τους συνεχώς μειούμενους "αμετανόητους" και "δυσαρεστημένους" Συναγερμικούς της "παλιάς φρουράς" που έδειχναν ροπή να μεταπηδήσουν στο ΕΛΑΜ και κάποιοι στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
Αλλά η γραμμή ήταν να μην ψηφιστείς... Οπως και δεν ψηφίστηκες...
Υπήρχαν άλλοι να προωθηθούν, όπως και προωθήθηκαν...
Εγινε αυτό που λένε "έπεσε συρμα"!



Το ίδιο συνέβη και προχθές με τον Σωτήρη.
Κανένας στο σημερινό ΔΗ.ΣΥ. δεν θέλει έναν Σαμψών σε αυτό το κόμμα.
Ένα κόμμα που διέγραψε την λέξη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ...
Ένα κόμμα που προβεβλημένα στελέχη του βλέπουν την ελληνική σημαία και βγάζουν σπυριά, λες και θα έλθει η Ελλάδα και οι έλληνες πολιτικοί να τους πάρει το βουλευτιλίκι και τις Mercedes...
Eνα κόμμα που αρχίζει να καλοβλέπει την ιδέα της συμβίωσης με τους Τ/Κ ακόμα κι αν στον κατεχόμενο Βορρά η πλειοψηφία δεν είναι Τ/Κ παρά  καραΤούρκοι έποικοι μεταφερθέντες από τα υψίπεδα της Ανατολίας...
Ενα κόμμα που πρώην Πρόεδρος του είπε ότι σκοπός του είναι να κοπεί ο ομφάλιος λώρος με τις Μητέρες Πατρίδες ...που για τους Κύπριους, Μητέρα Πατρίδα είναι η Ελλάδα!
Ένα κόμμα που πρώην Πρόεδρος του αποκάλεσε τους Ελλαδίτες που βρίσκονται στην Κύπρο ως ..."επισκέπτες!"

Πες μου στο Θεό σου, αν ήταν Πρόεδρος ο Γιαννάκης ο Μάτσης, πέραν από τον Γλαύκο Κληρίδη, υπήρχε περίπτωση να ακούγονταν τέτοια πράγματα στον Συναγερμό; Θα ακούγονταν ποτέ, τέτοια αδιανόητα πράγματα για αυτό που αντιπροσώπευε κάποτε ο Συναγερμός και που μπροστά τους ο αλήστου μνήμης Δημήτριος Νενέκος θα φάνταζε "υπερπατριώτης";;;

Στο είπαν ξεκάθαρα αδελφέ!
Ο Συναγερμός άλλαξε. Έγινε μοντέρνος. Ακολουθεί τα χνάρια της Ν.Δ. του Μητσοτάκη στην Ελλάδα και αυτό είναι το μόνο που δέχεται ως προσφορά από την παλαι ποτε "Μητέρα Πατρίδα"..
Και θέλει μοντέρνα στελέχη να αναρριχώνται στην Ηγεσία του...
Εσύ Σαμψών είσαι παλαιολιθικός, απολίθωμα, "καπνικαρέα" πως να στο πω να το καταλάβεις;;;
Αντιπροσωπεύεις μια εποχή που για το κόμμα πέρασε ανεπιστρεπτί...
Κι αν πηγαίνουν ακόμα υποκριτικά και μόνο για την αυτοπροβολή τους, κατά την άποψη μου, στα Μνημόσυνα της ΕΟΚΑ είναι γιατί δεν μπορούν να κατέβουν από το Πάνθεον των Ελλήνων Κυπρίων Αθανάτων, ο Γρηγόρης με τον Ευαγόρα και με μια βρεγμένη σανίδα να τους μαυρίσουν... αντε να μην πω τι...!!!
Που ακούστηκε εν έτει 2023 να μιλάει κανείς για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΣ;
Τα έλεγε και ο Γ.Κολοκασσίδης αυτά στις πρόσφατες Προεδρικές και στην καταμέτρηση των ψηφων βρήκε μόνο τις ψήφους της οικογένειας του και μερικών λίγων "αμετανόητων οπισθοδρομικών" σαν τον γράφοντα!

Επανένωση ρε, επανένωση κι ας μην είναι η Κύπρος βάζο που έσπασε και θέλει γόμμα να κολλήσει, επανένωση και ας είμαστε δύο κρατίδια, αρκεί το καθένα να βολεύει τους δικούς του και η ζωή να συνεχίζεται!
"Να τα βρούμε με τους Τούρκους, τι εχουμε να χωρίσουμε;" Αλλωστε το χώμα που είχε βαφτεί κόκκινο δεν υπάρχει πια, γιατι περασε απο πάνω του το νέο highway που οδηγεί στις τουριστικές μονάδες της κατεχόμενης Κερύνειας που τις προτιμούν όλοι αυτοί που συνωστίζονται στα οδοφράγματα τα Σαββατοκύριακα και τα τριήμερα!

Ξέρω σε κουρασα και σε πίκρανα με αυτα που εγραψα...
Ναι πριν 3 μέρες ήμουν πιο καυστικός. Ίσως υπέρ το δέον...
Τώρα που πιο νηφάλια αναλύω το τι εγινε θα σου πω:
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕΣ...
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΣΑΜΨΩΝ!
Αδελφέ, θα αποκτούσες έλκος στο στομάχι καθώς θα συνειδητοποιούσες ότι θα προσπαθούσαν να σε κάνουν κάποιοι σαν τα μούτρα τους εκεί μέσα, αντί να τους αλλάξεις εσύ... Πίστεψε με!

Αστους στην πορεία τους, εγώ δεν θα ξανασχοληθώ μαζι τους.
Ασχολήθηκα γιατί ασχολήθηκαν ο Σωτήρης και η Μίνα...
Εξέλειπαν πλέον οι λόγοι για περαιτέρω αναφορά μου σε αυτούς.

"Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ..."

Δια χειρός Κώστα Μαυροσκούφη 9/5/2023



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου