ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ

ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ
XX ΤΘΜ - XXIV ΤΘΤ - ΧΧVI EMA

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Είναι αλήθεια κε Καρατζαφέρη;

Είναι αλήθεια κε Καρατζαφέρη;
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο από την νεανική του ηλικία αγωνιστής στα Εθνικά θέματα κ.Χρήστος Χαρίτος, πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στην Α' Πειραιά, και μέλος της Κ.Ε. του, ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές ...με εντολή "άνωθεν", ώστε να εξασφαλισθεί η εκλογή του κ.Β.Αποστολάτου με άνεση (όπως λένε οι φήμες - βλέπε http://parapolitika.gr/node/10872)!
Όλοι εμείς που γνωρίζουμε τους αγώνες του Χρήστου Χαρίτου όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής του σταδιοδρομίας, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ότι συμβαίνουν αυτά σε ένα χώρο-κόμμα που θέλει να εμφανίζει σαν "σημαία" του την αξιοκρατία!
Σε ποιούς αγώνες ήταν ...μπροστάρης ο κ.Βαίτσης;
Ίσως να κάνω λάθος και να τον αδικώ τον άνθρωπο (πράγμα που επί τω λόγω της τιμής μου δεν θέλω), αλλά την παρουσία του στον Πατριωτικό χώρο την γνώρισα μόλις πριν 2 χρόνια όταν ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., τον επέλεξε να κατέβει υποψήφιος στην Α' Πειραιά. Πιό πριν τον γνώριζα - τουλάχιστον εγώ - σαν τηλεοπτικό αστέρα που αναφερόταν σε αναλύσεις θεμάτων σεξουαλικού ενδιαφέροντος... (αν δεν κάνω λάθος!)

Αντίθετα οι ΠΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τους ΑΓΩΝΕΣ του Χρήστου Χαρίτου γιά τα Εθνικά μας Θέματα και την Ελλάδα, γιά την Ορθοδοξία (έχει τιμηθεί από την Μητρόπολη Πειραιά γιά την προσφορά του) και βέβαια γιά τον Πειραιά!
Αλήθεια ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ!

Οι ψηφοφόροι σου στην Α' Πειραιά αγωνιούν!

ΥΓ. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν γκάλοπ που δείχνουν ότι ο Χρήστος Χαρίτος προηγείται στην Α΄Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά, εξ' ού και το πιθανό "κόψιμο" του από τις λίστες? Απλά ρωτάω!


4 σχόλια:

  1. Ντροπή κ. Καρατζαφέρη. Πόσους σαν τον Χαρίτο έχεις δίπλα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βάζει ανθρώπους σαν τον Χαρίτο και παρακαλάει τον Ψινάκη και την Σαρρή... Μήπως κ.Καρατζαφέρη η ανοδική τάση που δείχνουν οι σφυγμομετρήσεις σε έχουν ...ζαλίσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ

    Ο ΧΑΡΙΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ποιές προβοκάτσιες...? Μέχρι προχτές ο Χαρίτος ήταν εκτός λίστας! Του προτάθηκε η Β' Πειραιά όπου εκεί με δεδομένη την υποψηφιότητα Ανατολάκη και την έλλειψη ερεισμάτων του Χρήστου, θα είχε σίγουρη αποτυχία. Και είμαι σε θέση να ξέρω ότι αρνήθηκε. Τελεία και παύλα! Είχε μείνει μέχρι προχθές εκτός λίστας! Άσχετα αν χθες αποφασίστηκε να μπει γιατί θα ήταν τελείως ανόητο και ανακόλουθο το κόμμα με τις αρχές του να μην τον συμπεριλάβει. Και αυτήν την φορά ο Χαρίτος θα είναι βουλευτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή