ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ

ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ
XX ΤΘΜ - XXIV ΤΘΤ - ΧΧVI EMA

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ!

ο δικός μας μην χάσει, πάτησε πάνω στην σημαία!

αντίθετα ο Ερντογάν, πήρε την σημαία στα χέρια του!

(τι να σχολιάσει κανείς?)


AYTΗ EINAI H ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!

Από παλιότερο διεθνές συνέδριο στην Χαλκιδική


Έβαλαν οι φωστήρες τις σημαίες της κάθε χώρας στο πάτωμα για να σταθούν επάνω της οι Πρωθυπουργοί για φωτογραφία ποδοπατώντας την.
(Στις μασονικές στοές το τυπικό για να ανεβεί κάποιος στον 18 βαθμό είναι να ποδοπατήσει την σημαία της χώρας του)
Ο δικός μας έτρεξε πρώτος να την πατήσει και εξευτελίστηκε μπροστά στον Τούρκο που σεβάστηκε την ημισέληνο.
Και όμως δεν είναι απύθμενη ανοησία που δέρνει τους δικούς μας.

Είναι δείγματα τελείας υποταγής!!

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

(και να φανταστείτε ότι όλα αυτα έγιναν στην π.Δ. (προ-Δραγώνα) εποχή!)



26 σχόλια:

  1. Δηλαδή εκτός από την σημαία πάτησε και πάνω στο σταυρό μια που η Ελληνική Σημαία έχει και σταυρό...για την ώρα τουλάχιστον γιατί και αυτό θέλουν να το καταργήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. As tolmisoun na katargisoune tipota apo tin simaia
    8a pao kai 8a kapso tin vouli me olous tous prodotes mesa !
    Πάρα πολύ έδωσαν την ζωή τους γι'αυτήν την Σημαία ειναι ΤΙΜΗ ΜΑΣ να την προστατεύουμε !
    Και θα την προστατέψουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στα παιδια που το ανεβασανε.....Ειμαι Ελληνας εκπαιδευτικος και το δηλωνω πως και εαν ακομα καταργησουν την προσευχη απο τα σχολεια μας εγω θα την κανω μαζι με τα παιδια της ταξης μου καθε μερα στο προαυλιο του σχολειου.....Ντροπη στους ξεπουλημενους και προσκυνημενους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριοι ας μην πολυλογουμε ενα μονο σοζη των ελληνικο λαο μια 21 απριλιου ξανα ενα παλιο φεριβοτ και μεσα ολοι η πολιτικοι της ψευτιας και της απατεονιας και εξω απο την ψηταλια βουλιαγμα αφου ηλεκτροκολυθουν ολες η εξοδη διαφηγης για να πλιγουν πλοι μαζοι να ησηχαση ολοσ ο ελληνικος λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα φαινομενα προδοσιας τα τελευταια χρονια ειναι κατ εξακολουθησιν.Οι αποφοιτοι της Ευελπιδων εως το 1974 ειναι ηδη συνταξιουχοι.Ποση θα ειναι η κατηφορα μεχρι να ενεργοποιηθει ενα Εθνικιστικο κινημα?Ποτε οι Ελληνες θα παρομε την τυχη της πατριδας στα χερια μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ,ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ,ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΕΙ.
    ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΚΩΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ntropi ? lypi? kseftila? ola mazi? o ellinikos laos anti na einai apelpismenos apo tin oikonomiki kris prepei na einai apelpismenos apo aytoy poy mas kybernisan mas kybernoyn kai tha mas kybernisoyn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Lypame para poli gia afto to pragma . Gia tin foto milao.den thelo na po tipota allo.Mia fotografia ta leei olla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αστο .....Θελουν το κρεββατι του ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ....!!!!!!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΑΤΙ ....ΞΥΡΑΦΙ......ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΙ ΣΚΙΣΗΜΟ....ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥ......ΤΗ!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΑ(ΙΜΙΑ)...ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!!!!!!!(ΑΕΤΟΣ-1)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με αυτες τις δυο φωτογραφιες τεκμηριο, ο προδοτης ταγος επρεπε να χλευαστει (για να μην πω τουφεκιστει) σε κεντρικη πλατεια, ετσι για παραδειγματισμο. Πεθαναν τοσοι προγονοι γιαυτην την σημαια, και ο συγχρονος ταγος την πατα;

    Ο καθε λαος λεν αξιζει τους ηγετες που τον κυβερνουν. Ας συλλογιστει ο καθε πατριωτης, (απο τους κομμουνιστες και την λαιτ αριστερα μην περιμενετε) τετοιους θελετε να σας κυβερνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. με πονεσε η ψυχη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωστα, δανειστηκα τις φωτογραφιες και εγραψα και εγω ενα αρθρο στο μπλοκ μου. Ελπιζω να μην σε ενοχλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κώστα ! Με την άδειά σου το στέλνω και σε άλλα blog ! Τώρα που ο χοντρός αποφάσισε να μιλήσει(όπως λέει)να έχουμε να λέμε όταν θα τον υπερασπίζουν μερικοί άμυαλοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ουτε κυβερνισει εχουμε ουτε πολιτικους της προκοπης αλλα ουτε και το δυκαιωμα επιλογης γιατη ολοι ιδιοι ειναι...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, Ή ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, Η ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΔΑΒΑΚΗ, Ή ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ "Ο ΜΠΟΥΛΗΣ"?
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΙ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. όχι απλά ξεφτύλα, αλλά και χοντρή ρόμπα και μαθήματα συμπεριφοράς από ένα Τούρκο. Απορώ πως δεν είχε γίνει τεράστιο θέμα τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να'σαι καλά Κώστα που ξεγυμνώνης τα ξεδιάντροπα σκουλίκια του Κυνοβουλίου, των στοών και των λεσχών και δείχνης την ποιότητα των νεοΓραικύλων που τους ψηφίζουν για να μας καταδυναστεύουν και να συνομωτούν με τους εχθρούς του έθνους και του Θεού.
    Μια παρατήρηση μόνο, όλοι συζητάμε για τους πολιτικούς αλλά οι συναυτουργοι και (κατ'εμέ)κυρίως υπεύθυνοι είναι οι δικαστές!
    Που είναι η "αμερόληπτη" δικαιοσύνη?
    Που είναι οι "κύριοι" με το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ σε αθωοτικά βουλεύματα?
    Που είναι οι φωστήρες που δίνουν 170.000 Ευρώ αύξηση στον ευατό τους και αναγκάζουν τους Γραικύλους των 700 ευρώ να λυσσάξουν στην πείνα για να πάρουν και άλλο εξοχικό?
    Που είναι οι θεσμοφύλακες και προστάτες του Συντάγματος?
    Που είναι οι ξεδιάντροποι που κοιτάνε ως πρότυπο το πορτραίτο του Τερτσέτη και "δακρύζουν" αλλά στην καρδιά τους έχουν για προστάτη τον Ιούδα τον Ισκαριώτη?
    Πού είναι ο Άρειος Πάνγκος που έπρεπε να επέμβη προ πολλύ κρίνωντας όλα αυτά τα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ "νομοθετήματα" περι "ευθύνης υπουργών", "ασυλίας" κ.τ.λ.?
    Από ΠΟΤΕ το κυνοβούλιο (που νομοθετή στα όρια του Συντάγματος)αντικαθιστά την ΑΥΣΤΗΡΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΗ δικαστική εξουσία "ελέγχοντας" και χρονοτριβώντας ΑΝΟΥΣΙΑ κατά πόσο υπάρχει θέμα για να επέμβει, εκ'των υστέρων και αφού κουκουλωθούν όλα, οι "αμερόληπτη" "Ελληνική" "δικαιοσύνη" και να "ρίξη άπλετω φως" και να "φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο"...

    Μέχρι στιγμής μόνο τα δόντια τους έχουν φτάσεις στο κόκκαλο μας και σε λίγο θα μας ρουφίξουν και το μεδούλι....

    Προσωπικά δεν βλέπω άλλη λύση παρά το ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ και φτου κι απ'την αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΧΟΝΤΕΣ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΡΑΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ...ΑΠΟ ΑΝΗΚΕΣΤΟ ΒΛΑΒΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΦΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ...ΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΥΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΝΗΚΕΣΤΟ ΒΛΑΒΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!
    ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ Τ.Ε.Β.Ε. 'Η ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥΣ...
    Ο "ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 'Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ...
    ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ?
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΗΝ Ν.Δ.?
    ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ, ΤΙΣ OFF-SHORE, ΤΑ ΚΟΤΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΡΑΚΛΕΣ DAVIDOFF!!!
    ΟΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ... ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KAI ΦΑΛΑΓΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΞΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΓΚΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΙΜΟ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΛΟΙΜΑ ΜΕ ΛΟΙΠΟΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ & ΠΑΡΑΛΑΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. apo toubla perimenis na exoun antilipsi ti simeni simea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κωνσταντή Εφένδης22 Ιουλίου 2010 στις 4:25 π.μ.

    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!! ΟΛΟΥΣ!!!!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300!!!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ!!!!!! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕ.ΧΑΨΑΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΠΕΣΑΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!! ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η αληθεις ειναι οτι ο μπουλης εχει ανοιξει τα ποδια για να πατησει εκατερωθν τηςαι τελικα παταει τισ πλευρες.
    Δεν θα ηταν πιο σωστο να ανεβουν στο σκαλακι ακριβώς πισω απ τις Σημαίες?
    Μάλλον εκει ηταν η σωστη θεση, απλα ο δικος μας μπουνταλάς δεν το καταλαβε;
    ή...δεν το σκεφτηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή