ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ

ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ
XX ΤΘΜ - XXIV ΤΘΤ - ΧΧVI EMA

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...!!!!


Κάποτε πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να πούμε: "Φτού σου"!

Είναι η καλύτερη αυτοκριτική που θα μπορούσαμε να κάνουμε...

Χρόνια στα blogs (σχεδόν από τότε που εμφανίστηκαν δειλά-δειλά), ακούω και βλέπω τα ίδια και τα ίδια!

"ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"

Και στο ραντεβού "εκεί" είναι μόνο ο μικροπωλητής που πουλάει ψημένο καλαμπόκι και ποπ κόρν... Όλοι οι υπόλοιποι στον καναπέ και "ζάπινγκ" στα γρήγορα μην χάσουμε το σημερινό ...X-Factor!

Θα μου πείτε "Αντε ρε υπερβολικέ!"

Υπερβολικός? Για πείτε μου που είσασταν/είμασταν (βλέπετε δεν βγάζω την ουρά μου απ'έξω) την επομένη της βραδιάς των Ιμίων? Γιατί δεν πήγαν 500.000 κόσμος έξω από την Βουλή να τους πάρει και να τους σηκώσει (όπως ο αέρας την σημαία μας στα Ίμια - κατά την φελλο-Παγκάλειο λογική)?

Τώρα βλέπω... Το Πίρι Ρέις στην υφαλοκρηπίδα μας (και σύντομα στην κ@@@@@πίδα μας γιά να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη), ο Δρούτσας τσιμπάει τα ντολμαδάκια με τον Νεο-Βεζύρη Νταβούτ-ογλού και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ενώ η πονηρή-μαιμού καλοβλέπει και τα ντολμαδάκια στο πιάτο του ΥΠΕΞ μας, και εμείς... τι εμείς?

Εμείς, Κυρίες και Κύριοι εμείς (που θα έλεγε και ο Τουρνάς)...

  1. Πονοκέφαλος πρώτος: Θα μείνει ο Μπάγιεβιτς μετά το ξυλοφόρτωμα?
  2. Πονοκέφαλος δεύτερος: Θα έλθει ο Valverde - θα μας προτιμήσει από την Εθνική Ιαπωνίας?
  3. Πονοκέφαλος τρίτος: Τι ώρα θα έλθει το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ να πάμε στο γήπεδο να γίνει της π@@@@ στην υποδοχή...
  4. Πονοκέφαλος τέταρτος: Θα κοπεί το επίδομα "έγκαιρης προσέλευσης" στους Δημοσίους Μη-Υπαλλήλους (ο σωστός όρος είναι Δημόσιοι Δυνάστες)!
  5. Πονοκέφαλος πέμπτος: H Τζούλια ποιόν θα έχει παρτενέρ στην νέα τσόντα που κατά πληροφορίες θα έχει και ...οθωμανικό δίκαιο (εεε τα υπόλοιπα τα είδαμε - μέχρι και μεθυσμένο ...φύλο είδαμε!)
  6. Πονοκέφαλος έκτος: Μενεγάκη με ποιόν? Ποίός είναι ο Ματέο? Και ο Λάτσιος με ποιά?
  7. Πονοκέφαλος έβδομος: Με ποιό Τούρκικο Σήριαλ (που κοστίζει και φτηνά) θα απάντήσουν τα άλλα κανάλια στο δακρυβρεχτο Τούρκικο του ΑΝΤ1, που έχει καθηλώσει, γιαγιάδες, παππούδες, πονεμένες νοικοκυρές, καταπιεσμένους συζύγους και λοιπά μελλοντικά γιουσουφάκια?
  8. Πονοκέφαλος όγδοος: τι θα γίνει με την λαθρομετανάστευση? (μην βιάζεστε... δεν μας επιασε κανένας "εθνικός πόνος" γιά την αύξηση των Αλβανών στην Ελλάδα που σαν μειονότητα πλέον, πέρασαν σε αριθμό και τους Μουσουλμάνους της Θράκης)... Στις παραλίες που δεν πληρώνεις δεν μπορείς να πας πιά! Όλη η παραλία πιασμένη από Αλβανούς.... Δεν μπορείς να κάνεις το μπάνιο σου στην ίδια σου την χώρα βρε αδελφέ! (αυτό είναι που πονάει σήμερα...) Άσε που σε κοιτάνε και "λιμασμένα"... Θα σε φάνε ρε παιδί μου!

Η λίστα δεν τελειώνει....

Μπορώ να γράφω μέχρι μεθαύριο αυτά που μου έρχονται στον νου σαν προβλήματα που θα κάνουν τον νεοέλληνα να προβληματιστεί, να το συζητήσει το πράμα και να αλλάξει στάση στο πως κάθεται στον καναπέ του...

Τι? Πριν 20 μέρες ήταν η επέτειος της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο? Ε και.... Ποιός ασχολείται με τέτοια πράγματα την σήμερον ημέραν.....

Κάποιοι γραφικοί ...."ακροδεξιούς" τους λέει η κυρία που λέει τις ειδήσεις στο MEGA κάνανε μιά περαντζάδα στο κέντρο της Αθήνας με κάτι σημαίες... και αυτό ήταν!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ!

Αν στις επόμενες εκλογές πάτε και ψηφίσετε (όποιο κόμμα και αν θέλετε) μην ξαναρχίσετε τις γκρίνιες....

Μην ξανανευριάσετε που ετοιμάζουν τα παιδιά μας γιά γιουσουφάκια (μαθαίνοντας και με τον νόμο Τούρκικα...)

Μην ξανανευριάσετε που οι Τούρκοι κάνουν τσάρκα με τα πολεμικά τους στο Λαύριο...

Μην ξανανευριάσετε που τα σχολικά βιβλία μας γράφουν γιά ..."συνωστισμούς" σε απόβάθρες, αντί γιά ...εξανδραποδισμούς!

Μην ξαναβγείτε από τα ρούχα σας που σε λίγο θα μπορούμε να έχουμε Αλβανό Δήμαρχο και Τούρκο Περιφερειάρχη!

Μην ξαναγκρινιάσετε που επειδή το είπε κάποιος παπ@@@@ της Τρόικας, από αύριο δείτε τον εαυτό σας να κατατάσσεται στους "Νεό-Πτωχους"....

Μην ξανακοκκινήσετε από τα νεύρα σας αν δείτε ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί γιά απάτες, όχι μόνο να είναι ελεύθεροι - γιά δήθεν ανήκεστο βλάβη της υγείας τους (μιά χαρά είναι καλέ οι άνθρωποι, κόκκινοι κόκκινοι μην τους ματιάσω, μέχρι και στα γήπεδα πάνε) - ενώ εσύ επειδή δεν τα κατάφερες να πληρώσεις το Τ.Σ.Α. σου έρχεται κλήτευση γιά δικαστήριο.....

Σας το λέω γιά να είμαστε ξηγημένοι.....

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΔΟΥΝΕ 80% ΑΠΟΧΗ... Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 80% ΛΕΥΚΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ ¨ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ"!!!

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΔΟΥΝΕ 1,000,000 ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ"!!!

Γιατί Αντίσταση δεν κάνεις μόνο από το FACEBOOK και το YOU TUBE πίνοντας Coca-Cola Zero (μην πάρουμε και καμμιά θερμίδα!)....

ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ...

Κώστας "Μαυροσκούφης"

ΥΓ Κάθε πρωί βλέπω κάποιον στο καθρέφτη μου... Την μέρα που θα πάψω να τον εκτιμώ... δεν θα υπαρχω πλέον!

6 σχόλια:

  1. Kosta...Mpravo sou,,,,mzi sou kai egw...epitelous kapios ksipnise....makari na ksipnisoune kai oi ipolipoi...diforetika ...mavro fidi pou mas efage....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ που θα ζοριστουν οι παγκαλοειδείς άν δούν αποχή!Ούτε τα λευκά τούς πειράζουν! Βλέπεις φρόντισαν και ...αγόρασαν απ' αλλού. Το πρώτο κόμμα τούς νοιάζει και αυτό κάλλιστα βγαίνει και απ' τούς ξένους.Μπορούμε να ξεχάσουμε δια παντός τα κόμματα της βουλής αλλά να ψηφίσουμε άλλο (έως τις εκλογές θα προκύψουν)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως είναι καιρός να δείξουν όλοι το αντίθετο φίλε Κώστα, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά ίσως αυτήν την φορά να ξυπνήσουν και να βγούν στους δρόμους. Όπως και να'χει οι μισέλληνες στις κυβερνήσεις πρέπει να φύγουν απ' την χώρα. Φταίνε δεν φταίνε οι Έλληνες τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και το ξέρουν, αν περιμένουν να αλλάξουν τα πράγματα απο μόνα τους θα χάσουμε κι αυτά που έχουμε, πρέπει να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους, το εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι πλέον ο Στρατός δεν διαδραματίζει κάνενα πλέον ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας. Οι Στρατιωτικοί είναι πλέον εκτελεστικά όργανα των πολιτικών (όπως θα έπρεπε κανονικά να είναι εαν οι πολιτικοί μας ήταν εν πρώτοις ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί και είχαν σαν βασικό γνώμονα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ συμφέροντα).
    Αυτό το "πού είσαι ρε Παπαδόπουλε?" που ομολογώ το έχω πει αρκετές φορές και εγώ δεν είναι πλέον ρεαλιστικό διότι δεν υπάρχουν οι συνθήκες εκείνες και οι αξιωματικοί εκείνοι που να ήταν διατεθειμένοι να χτυπήσουν το χέρι τους στο τραπέζι του Υπουργού Εθν.Άμυνας ή του ΥΠΕΞ...
    Οπότε η λύση θα πρέπει να είναι πολιτική και μακριά από τα λεγόμενα "κόμματα εξουσίας" και τα "δεκανίκια" τους...
    ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΗ? ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την κατηφορα την ειχαμε δει προ πολλου ολοι οι εθνικιστες.Τωρα την ειδαν και οι παρασυρμενοι απο τα πολιτικα κοπροσκυλα.Μπορει να βρεθει πολιτικος φορεας που να μην εχει ουδεμια συγγενεια και σχεση με αυτα τα καθαρματα και να τον ακολουθησει ο εξαπατημενος λαος?Σιγουρα πρεπει να ειναι απο τον χωρο μας,αλλα ποιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο μονο που ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΩΜΑΙ ειναι ΣΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ και στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - αυτους που θεωρουμε οτι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ αξιζουν ολο μας τον ΣΕΒΑΣΜΟ.

    Θεωρω λοιπον, μετα απο δεκαετιες πλανης και ασκοπης περιπλανησης, οτι ηρθε η ωρα να ΠΡΟΤΕΙΝΩ στους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ενα τροπο.

    Με δεδομενο, οτι παρα τις αλλεπαληλες, μαζικες διαμαρτυριες και πολλαπλες ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΕΙΑΣ δεν εγινε τιποτα (αναμενομενο..), μετα την ΠΡΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ και το ΞΕΦΡΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ απο τη κυβερνηση ΠΑΣΟΚ με την απαραιτητη ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ., ΦΤΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, θεωρω οτι ο θεσμος ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ειναι ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και προτεινω την ΑΜΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ.

    http://ellada2011.blogspot.com/2010/08/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή