ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ

ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ
XX ΤΘΜ - XXIV ΤΘΤ - ΧΧVI EMA

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Κάτω τα χέρια από την ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Του Κώστα Δημητριάδη



Στους οπαδούς της επαναπροσέγγισης και της ΔΔΟ, που με πάθος υπερασπίζονται εκ προοιμίου το ΝΑΙ, χωρίς να γνωρίζουν τι προβλέπει αυτό το ΝΑΙ, θα τους πω κάτι...
Ούτε εσείς στην Κύπρο βγάλατε και τους καλύτερους Πολιτικούς, αλλά ούτε εμείς στην κυρίως Ελλάδα.....Δεν μπορείτε να κατηγορείτε ΜΟΝΟ την Ελλάδα ότι σας πρόδωσε και να αφήνετε στην "απ' έξω" όλους αυτούς τους Αγγλοκίνητους – κατά βάσιν - Πολιτικούς σας, "λαϊκούς και κληρικούς" (και ο νοών νοείτω) οι οποίοι διαχρονικά υπηρετούσαν τα συμφέροντα όχι της Κύπρου αλλά των Εντολέων τους...
Και σε ότι αφορά την Νεώτερη Ιστορία της Κύπρου: Θα πρέπει να μνημονεύετε τον ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ, τον ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ και ταυτόχρονα όμως τον ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟ και τον ΚΑΤΟΥΝΤΑ!
Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμη... Και τοπικά αλλά και σε Διεθνές επίπεδο.
Στην Ελλάδα ζούμε μια περίοδο, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «Αρμαγεδδών», όπου διακομματικά κάποια τυχάρπαστα ανθρωπάκια, πλημμυρισμένα από την ιδεοληψία του «Μένουμε στην Ευρώπη», κάνουν ότι μπορούν να καταστήσουν ανίκανη να αντισταθεί μια ολόκληρη χώρα σε μέτρα εξόντωσης της, ενώ ταυτόχρονα στο Νησί βιώνουμε τα δύο εκ διαμέτρου αντίθετα στα πολιτικά «πιστεύω» πλην όμως πρώτα σε δύναμη κόμματα, να έχουν έλθει σε μια ανίερη «Γάμου Κοινωνία» και «Συμμαχία», στην αγωνία παντί τρόπωνα συμφωνηθεί με τους Τουρκοκύπριους, μια «λύση» και ας είναι «ότι νάναι» !!!
Ο Εμφύλιος ΔΙΧΑΣΜΟΣ από το ’60 και μετά, έκανε τους μισούς να πολεμούν το ‘74 έναν άνισο και απελπισμένο αγώνα απέναντι σε υπερδεκαπλάσιους Τούρκους και τους άλλους μισούς να παρατούν τα όπλα τους και να φεύγουν στην ασφάλεια των μετόπισθεν λέγοντας: "εσείς τους φέρατε εσείς να τους πολεμήσετε"! αυτός λοιπόν δυστυχώς ξαναζεί!
Βέβαια ο τεχνητός ευδαιμονισμός και στην κυρίως Ελλάδα αλλά και στην Μεγαλόνησο, που έντεχνα μας χορήγησαν σαν ενδοφλέβια ένεση, έχει ξεθωριάσει τις μνήμες, έχει αμβλύνει την σπίθα στο μάτι, το σκίρτημα στην καρδιά... Χαλάρωσε τις αντιστάσεις... ΟΜΩΣ:
- ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ...
- ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ, ΔΥΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΨΗΦΟΙ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ : Ο.Η.Ε., Ε.Ε., EUROGROUP, Ο.Α.Σ.Ε., κλπ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ....
Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ -Κανένα «Κράτος-γέφυρα» δεν δύναται να την υποκαταστήσει.
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ «ΑΓΝΟΗΘΕΝΤΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ» ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ Τ.ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ Σ.ΣΟΛΩΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ (Τ/Κ) ΠΛΕΥΡΑΣ, ΟΤΙ ΤΟ "ΜΟΡΦΩΜΑ" ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Α. ΤΟΥ Ο.Η.Ε., ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.  
Αλλιώς τι να συζητάμε; Δεν έχουμε υπόθεση…
Μόνο υπό αυτές τις συνθήκες θα μπορέσουμε να σταθούμε δίπλα στην Ηγεσία του Κράτους με εμπιστοσύνη, θα δεχθούμε να καθήσουν σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων οι Κύπριοι με τους Τουρκοκύπριους και δεν θα γκρινιάζουμε υποψιασμένοι ότι οδεύουμε ολοταχώς σε ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΚΙΝΤΖΙ (ειρήσθω εν παρόδω Akinci στα ελληνικά σημαίνει «Επιδρομέας»)....
Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΙ…

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Α.Κ.Ε.Λ. ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ...!!!


ΠΗΓΗ: ΜΑΧΗ, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ εφημ. της Κύπρου, 7.5.2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου